Att fria

Att fria

Vi hjälper dig hitta rätt ring

Planerar du att fria?
Du som har tänkt överraska din partner med en förlovningsring är varmt välkommen in till oss. Ett frieri är en så pass speciell händelse i livet, därför kan det vara svårt att veta exakt hur man ska gå till väga.

De flesta föredrar att fria med en äkta diamant- eller guldring, då det förgyller hela upplevelsen. Vi har ett stort utbud av ringar i äkta vara. Du kan utan tvekan hitta den ultimata drömringen att få med dig hem redan samma dag som du bestämt dig. Det kan vara en solitär (ensten), allians eller slät ring, vi visar dig olika alternativ och guidar dig igenom de olika modellerna för att du ska hitta rätt.

Förmodligen är det ringen du valt som kommer att pryda ringfingret, men självklart går det också att byta från en ringmodell till en annan, om din kärlek så önskar. Ni binder då inte upp er på en specifik ring, utan detta ger er oändliga möjligheter att finna de perfekta ringarna för just er!

Givetvis kan det även vara svårt att veta din partners ringstorlek, därför justerar vi alltid ringen alternativt beställer upp en ny utan kostnad, efter att förlovningen ägt rum.

Writer annie lamott created a helpful mnemonic catechism, abcde, to help writers remember the basics