Att välja ringar
Vår förlovnings- och vigselavdelning. Det finns även ytterligare två bord med sittplatser i butiken.

Att välja ringar

Slå er ner i lugn och ro och få professionell guidning i ringarnas värld

Hos oss är ni välkomna att slå er ner i lugn och ro i vår förlovnings- och vigselavdelning för att prova och jämföra olika typer av ringar. Ingen tidsbokning krävs då samtliga i vår personal har spetskompetens inom detta område.

Alla har vi olika önskemål och budgetar, vilket vi självklart tagit hänsyn till. Vi erbjuder ringar i alla olika prisklasser och material så som silver, titan, palladium, guld och platina. Vi är måna om att endast arbeta med leverantörer som håller hög kvalitet, både gällande arbete och stenar. (Läs om Kimberleyprocessen här)

Då vi har en egen ateljé kan vi även hjälpa er att designa och förverkliga era egna drömringar.

Oavsett om ni är i början av denna spännande resa eller har kommit en bit på väg, så finns vi här för att guida er. Vårt mål är att ge er som kund personlig och hög service för att ni ska känna trygghet genom valets gång. Givetvis är vi även måna om att ni ska känna er lyckliga över era ringar, och finns alltid här för er vid framtida ärenden.

In modern usage blackmail differs from extortion in that the money or other valuable object or act is not extorted by threat of direct bodily harm, but by the threat of revealing essay service something presumed to be injurious to the victim