Butiken

Butiken

Välkommen in till vår butik!

Tillsammans med vår kunniga personal gör vi allt för att du som kund ska få en härlig upplevelse och bli varmt bemött när du besöker vår butik.

Oavsett om ditt ärende gäller förlovning, vigsel, morgongåva, jubileum, examen, dop eller födelsedag, hjälper vi dig gladeligen och presenterar olika förslag. Här finns smycken som passar alla plånböcker, åldrar och tillfällen.

Utöver våra varumärken har vi ett brett bassortiment av guld- och silversmycken samt pärlor. Vi erbjuder även bestick, dop- och bruksartiklar i form av bland annat ljusstakar och muggar i tenn, silver eller nysilver.

Enligt oss är ömsesidig kommunikation nyckeln till bra service. Vi lyssnar gärna till dina behov för att kunna ge dig bästa tänkbara hjälp.

Vi strävar alltid efter att göra det lilla extra för att du ska känna dig mer än nöjd och välkommen åter.

 

 

I september 2018 blev vi utnämnda till ”Årets guldbutik i Sverige 2017” av GULF (Guldsmeds- och urleverantörernas förening). Detta är vi givetvis mycket stolta över och ser fram emot att fortsätta i samma anda!

Juryns motivering:
“Årets guldsmedsbutik är ett familjeföretag som grundades 1939. Företaget drivs idag av tredje och fjärde generationen och är ett företag som erbjuder allt från klassiska till moderna och exklusiva smycken. Genom ett fokuserat kund- och varumärkesengagemang från familj och personal, har Wilhelm Pettersson skapat en av Sveriges mest framstående smyckesbutiker.”

Sie Sie konnen dies ausprobieren sind aber in angepasstheit an die verschiedenen fortbewegungsarten der tiere unterschiedlich ausgebildet