Schalins

Schalins

Brett utbud av svensktillverkade förlovnings- och vigselringar

Schalins ringar är ett svenskt familjeföretag beläget i Östersund. Sedan 1944 har de värnat om att tillverka förlovnings-, vigsel- och prydnadsringar som passar alla.

De är måna om att tillverkningen sker inom Sveriges gränser och har lagt stora resurser på produktionen. På så sätt kan de erbjuda snabb leveranstid och bra prisbild.

I sortimentet finns en stor variation av både klassiska och mönstrade släta ringar i olika former och bredder, samt vackra diamantringar.

Det är inte bara designen som gör företaget till en av Nordens största ringleverantörer, det finns även stora valmöjligheter när det kommer till material. De erbjuder ringar i 18K, 14K och 9K guld, palladium, silver och titan.

Vi har samarbetat med Schalins sedan långt tillbaka och hela sortimentet finns i vår butik. Vi är även en av deras få återförsäljare i Sverige som har kollektionen Lars Wallin av Schalins.

Wie malt sich ein künstler, der sich aufgrund einer angeblichen geisteserkrankung in einer heilanstalt best-ghostwriter.com/bachelorarbeit-schreiben/ wie schreibe ich eine bachelorarbeit befindet